Müşteri Temsilcilerimize 7/24 Bağlanabilirsiniz!

Office Address

Social List

Takım Silme Makinası Kumu

Takım Silme Makinası Mısır Granülü

Takım Silme Makinası Kumu, mısır koçanından elde edilen yüzde yüz doğal bir maddedir. Çatal Kaşık silme makinası kumu olarakta bilinen mısır granülü, makinelerin içerisinde 5’er kilo halinde kullanılır. Kendi hacminden 10 kata kadar su çekme özelliği bulunan bu granülün ortalama ömrü 30-45 gündür. Aktif kullanılması halinde takımların zamanla parlamasına, üzerindeki çizilmelerin giderilmesine ve takımların yeni gibi gözükmesini sağlar. Müşterilerimizin talebi üzerine Tarım ve Orman Bakanlığından ürün analiz raporu alınmıştır ve belgeler bölümünde mevcuttur.

Takım Silme Makinası Kumu Nasıl Kullanılır?

Takım silme makinesi kumu kullanım kolaylığı bakımından 5’er kilo paketler halinde 25 kg olarak teslim edilir. Çuvaldan çıkarttığınız 5 kiloluk paketi makinenin iç haznesine dökebilirsiniz. Mısır granülünün ısınması için makineyi aktif kullanmadan 10-15 dakika önce çalıştırınız. Mısır granülü ısındıktan sonra gönül rahatlığıyla yıkanmış çatal, kaşık, bıçaklarınızı makineye atabilirsiniz.

7000-S Sessiz Takım Silme Makinası Mısır Granülü Kullanımı

Sessiz Takım Silme Makinesinin iç haznesi diğer modellere göre daha farklıdır ve 10 KG mısır granülü alacak şekilde tasarlanmıştır. Bu modeli kullanan müşterilerimiz, makinenin iç haznesine 2 paket mısır granülü dökmesi gerekmektedir. Bu modelimizde kullanılan mısır granülü ortalama 2 ayda bir değiştirilmesi gerekmektedir.